11/10/18.- Tercera sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”

 

El dijous 11 d’octubre se celebra la tercera sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”, centrada en el sector del comerç i el turisme.

La taula rodona estarà moderada per la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, i introduïda per la  consultora d’implantació de polítiques d’igualtat Mar Gaya. Com a ponents, participaran Daniela Freund, investigadora de la Càtedra de Turisme Responsable i Hospitalitat de la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi HTSI; Núria Paricio, directora general de Barcelona Oberta, i Inmaculada Ranera, directora general de Christie & Co Espanya i Portugal.

Aquest cicle l’organitzen conjuntament Barcelona Activa i l’Associació 50a50 amb l’objectiu d’avançar cap a la participació plena i efectiva de les dones a tots els nivells, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats, especialment en el món laboral, i el lideratge compartit d’empreses, institucions i entitats.

La sessió se celebrarà el dia 11 d’octubre, de 15 a 16.45 hores, al Centre per a la Iniciativa Emprenedora – Glòries (c/ Llacuna 162-164 Barcelona 08018).

La participació és gratuïta, però és necessari reservar plaça inscrivint-s’hi prèviament. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç.