El projecte europeu Off the beaten track arriba al seu final després d’un any i mig de treball i cooperació internacional on hem ofert eines d’empoderament a dones treballadores dels sectors turístics i culturals, hem creat una xarxa de contactes a nivell europeu i hem acompanyant a les participants en la ideació de noves fórmules que millorin l’oferta turística actual des d’una perspectiva de gènere.

El pròxim dimarts 30 de gener, et convidem a l’acte de clausura on donarem a conèixer els resultats del projecte i oferirem una taula rodona amb dones expertes del sector per debatre sobre el potencial de la dona com a públic objectiu en el sector turístic.

A més, un cop més en el nostre trajecte, volem crear un espai de debat i comunitat entre les assistents que fomenti el diàleg i les sinèrgies entre les professionals, per això al final de l’acte comptarem amb un temps de networking.

AGENDA DE L’ACTE

18.30 Benvinguda

18.30 – 18.45 Presentació i resultats del projecte Off the beaten track

18.45 – 19.30 Taula rodona, “Quin paper juga la dona en el nou turisme? Explorem el potencial del target femení en els nous models turístics”. participen:

  • Mª Victòria Silberstein, responsable de Comerç i Turisme de la Cambra de Comerç de Barcelona.
  • Dra. Daniela Freund, professora i investigadora, coordinadora dels graus de Turisme i Direcció Hotelera a IQS (Universitat Ramon Llull) i especialitzada en lideratge femení.
  • Núria Abellán, investigadora del Grup de Recerca TURCiT al CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy.
  • Marta Soto, directora de l’agència de viatges Gruppit.

Moderat per Ariadna Belver, economista, directora i presentadora del programa “Lideratges” d’Onda Cero, i membre de la junta directiva de l’Associació 50a50.

19.30 – 20.00 Networking & Friends

Reserva la teva plaça.