Les dones directives, empresàries i professionals de Barcelona i Catalunya s’uneixen per generar un canvi  i aconseguir la paritat en tots els àmbits de decisió i representació.

L’Associació 50a50  va celebrar el dilluns 26 de juny el seu primer Networking 50a50  amb la finalitat de reunir dones empresàries i directives de la ciutat i de Catalunya per treballar conjuntament amb l’objectiu d’avançar per aconseguir la paritat a tots els òrgans de govern i decisió.

L’acte va comptar amb la presència de més de 100 persones i es va celebrar a la Terrassa de les Indianes del Palau del Mar.

L’associació, va aprofitar el mateix dia per celebrar la primera Assemblea General on va remarcar que en tant sols tres mesos de bagatge des de que van fer la seva presentació oficial el 6 de març d’aquest any a l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona,  ja compte amb més de 50 associades, van enviar una carta instant al nou president de la Generalitat a formar un govern paritari i està preparant candidatures de dones a les pròximes eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona.

Assemblea General 50a5
2018-07-01T15:58:02+00:00
%d bloggers like this: