Aquesta tarda de dijous, Barcelona Activa ha estat testimoni d’una sessió inspiradora a càrrec de Carol Daunert, enfocada a transformar la manera com percebem i realitzem les presentacions. Sota el lema de “perdre la por de presentar”, Carol ha compartit tècniques i estratègies per desfer-nos de l’ansietat que sovint acompanya l’acte de parlar en públic.

Amb un enfocament pràctic, els assistents han après a preparar-se eficaçment abans de cada presentació, des de la recerca inicial fins a l’estructuració del contingut. Carol Daunert ha posat èmfasi en la importància de crear presentacions que captivin l’audiència des del primer moment, utilitzant recursos visuals i narratives que “enganxin”.

Gaudint de les Presentacions amb Carol Daunert a Barcelona Activa. / 50a50

A més, s’ha ensenyat com “tancar” de manera impactant, deixant una empremta memorable en els espectadors. Un dels moments més valorats de la sessió ha estat el dedicat a aprendre a contestar preguntes del públic, una habilitat clau per mantenir el control i la credibilitat durant i després de la presentació.

En resum, la sessió de Carol Daunert a Barcelona Activa ha estat una oportunitat única per millorar les habilitats de presentació, convertint un moment sovint temut en una experiència gratificant i enriquidora.

Gaudint de les Presentacions amb Carol Daunert a Barcelona Activa. / 50a50