La sòcia Imma Pérez impartirà un taller el pròxim dimarts 9 d’abril, de 18:00 a 20:00 hores, a l’espai Barcelona Activa. Aquesta jornada està dissenyada per a emprenedores i dones d’empresa en fase de consolidació, així com per a dones professionals i directives d’empreses que busquen aprofundir en el seu desenvolupament professional i empresarial.

El taller té com a objectiu principal oferir les eines necessàries per a identificar el propòsit professional de cada participant, destacant la importància de l’autenticitat en el model de negoci i l’activitat professional. Es tractarà de conèixer les claus per definir aquest propòsit professional, identificar tendències de consum i mercats rellevants, visibilitzar l’impacte positiu de les dones en l’economia i promoure un estil de lideratge inclusiu i innovador.

Els participants tindran l’oportunitat de:

1. Conèixer les claus per definir el seu propòsit professional, clau per generar autenticitat en el seu model de negoci i activitat.
2. Identificar tendències de consum i mercats que permetin detectar oportunitats en línia amb el seu propòsit professional.
3. Entendre i visibilitzar l’impacte de les dones en la creació d’una economia més responsable i sostenible, beneficiosa per a la societat en conjunt.
4. Fomentar la creació de xarxes amb visió de gènere, valorant el lideratge basat en els valors, la inclusió i una visió innovadora a través d’aliances.

Aquesta jornada promet ser una oportunitat única per a totes aquelles dones que busquen fer un salt qualitatiu en la seva carrera professional o empresarial, oferint eines, coneixements i una xarxa de suport per aconseguir els seus objectius.

Inscripcions