El dilluns 29 de gener, de 18:30 a 20h, tindrà lloc la primera sessió d’enguany del club de lectura de l’associació 50a50a la Llibreria Ona de Pau Clarís. Aquest cop, parlarem d’una obra de l’autora Gemma Ruiz, titulada “Les nostres mares”.

Què somiava ser la teva mare? Fos el que fos, segurament va haver de quedar al tinter. A les protagonistes d’aquesta novel·la, nascudes durant la dictadura, no els deixen desplegar el seu talent. Però elles planten cara i no s’acoquinen davant de res ni ningú. I amb sororitat i alegria, defugen la gàbia domèstica, mantenen la pulsió artística, s’atreveixen al més impensable per l’amor d’un fill, lideren les lluites veïnals, descobreixen el feminisme i pugen en aquells xàrters a Londres per ser mestresses del seu destí.

Les nostres mares vol honorar la generació que va renunciar als somnis perquè les seves filles sí que poguessin triar.

Després de conèixer aquestes deu poderoses dones, ens adonarem d’una cosa extraordinària: que malgrat que sempre es reconeguin només les figures masculines, resulta que els autèntics referents de vida eren elles, les
nostres mares.

Així doncs, us esperem a totes el dilluns 29 de gener a la Llibreria Ona (Pau Clarís 94), per parlar d’aquest commovedor llibre en una nova sessió del club de lectura feminista 50a50.

La sessió és d’accés gratuït prèvia inscripció a través d’aquest formulari. Està dirigida tant a sòcies com a persones externes a l’associació.