Dóna’t d’alta de sòcia de 50a50

PUNT 1/2

Dona’t d’alta com a sòcia en dos passos

Pots donar-te d’alta com a sòcia de 50a50 a través del web, seguint els passos marcats. La primera aportació es fa preferentment per targeta bancària mitjançant plataforma de pagament, i la resta de quotes es domicilien.

  1. Selecciona “aportació periòdica”, indica la quantitat i freqüència de l’aportació i omple les dades que es demanen per crear la teva fitxa de sòcia i domiciliar les quotes següents
  2. Realitza el pagament de la primera quota per formalitzar l’alta

Pots triar entre tres quotes possibles, de 15, 25 o 50 euros mensuals, que es poden domiciliar mensual, trimestral, semestral o anualment.

Un cop realitzat el procés, en 24-48 hores ens posarem en contacte amb tu per donar-te la benvinguda a l’associació i explicar-te com pots començar a aprofitar la teva adhesió.

Per a qualsevol dubte, pots escriure’ns a info@50a50.org o
trucar/WhatsApp al 627 88 50 51.

Gràcies per ajudar-nos a fer possible el 50a50!

Fes una aportació econòmica puntual

Si ho prefereixes, des d’aquí pots fer una aportació econòmica puntual, mitjançant targeta bancària a través de plataforma de pagament. Amb aquesta col·laboració no t’adhereixes com a sòcia a 50a50, però tota ajuda és molt ben rebuda!

Selecciona “aportació puntual”, la quantitat que vulguis aportar i l’acció de lobby a la qual vols destinar la teva col·laboració:

Acció de lobby 1: Impulsar candidatures de dones a eleccions d’institucions públiques i privades.

Acció de lobby 2: Promocionar dones en el sector tecnològic.

Acció de lobby 3: Millorar les condicions de dones autònomes i freelance.

Acció de lobby 4: Fomentar la inclusió de més dones en els llocs de decisió de les empreses i en els consells de direcció.

Acció de lobby 5: Qualsevol acció de lobby que estigui duent a terme l’entitat.

Per fer aportacions superiors a les que ofereix el menú desplegable, o per a qualsevol altre dubte, pots escriure a info@50a50.org o trucar/WhatsApp al 627 88 50 51.

Gràcies per ajudar-nos a fer possible el 50a50!

 

 

Categoria:

Title

Go to Top