2/5/19.- Presentació de les candidates de 50a50 a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

 

El dijous 2 de maig, a les 19 hores, celebrem l’acte de presentació de les candidates de 50a50 a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” (c/ Comandant Benítez 6, 08028 Barcelona).

Durant aquesta festa de final de campanya, l’associació presentarà cada una de les dones valentes que treballen per aconseguir una Cambra paritària, encaminada cap a la bona governança i el progrés sostenible (veure el llistat aquí).

A més de les sòcies i dels simpatitzants de 50a50, l’acte està obert a tots aquells empresaris i autònoms que vulguin aclarir dubtes de cara al procés de votació a la Cambra de Barcelona, que s’obre el mateix dijous dia 2 per al vot electrònic. Fins al 7 de maig es podrà participar als comicis de forma remota mitjançant certificat digital. Per al vot electrònic presencial, està reservat el 8 de maig, última jornada per votar.

L’Associació 50a50 es presenta a aquestes eleccions a través d’una quinzena de dones, que han treballat i treballen de valent per aconseguir que la dona estigui representada de forma equilibrada en aquesta institució tan important a Barcelona a nivell econòmic. A partir d’aquí, l’objectiu és influir per ajudar a ampliar la representació femenina a altres llocs de presa de decisió, d’institucions, organismes i empreses, per a un lideratge compartit que contribueixi a avançar cap a l’Objectiu 5 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Confirma la teva participació a l’acte de presentació de les candidates de 50a50 omplint aquest formulari.