18/10/18.- Workshop “Seguim” de candidates a les eleccions a la Cambra de Barcelona

 

El dijous 18 d’octubre tindrà lloc el workshop “Seguim” de candidates a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, al qual estan convidades les xarxes de suport de cada candidata, així com totes les sòcies de 50a50 interessades en conèixer més detalls sobre aquest procés i la candidatura de l’associació.

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona se celebraran properament, possiblement durant el mes de març de 2019, i suposen una oportunitat per l’associació 50a50 d’aconseguir una representació del 50% de dones al seu ple. Es tracta de la primera acció de lobby de l’associació, i és molt important perquè a partir d’aquí podem aconseguir un efecte en cascada a altres institucions i entitats, en tant que la Cambra ha de representar un paper en l’orientació de les polítiques empresarials.

L’objectiu de 50a50 és assolir el 50% de dones al ple de la Cambra, perquè som conscients de què es necessita un nou lideratge, un lideratge compartit, on el talent femení sigui part del progrés econòmic i aporti noves formes de fer, basades en la generositat, l’eficiència i la transparència.

En la campanya de 50a50, un punt fonamental és aconseguir augmentar la participació als comicis, ja que a l’anterior cita electoral no va arribar ni al 2% del cens, i volem que la Cambra torni a representar els interessos de tot l’empresariat català.

Per això totes les sòcies de 50a50 estan convidades al workshop “Seguim” de candidates a les eleccions, per donar suport i informar-se sobre el procés electoral si volen donar un pas endavant pel canvi.

La reunió se celebrarà el proper dijous 18 d’octubre, de 18 a 20 hores, a l’aula 20 d’ESADE Pedralbes (Av. Pedralbes 60-62, 08034 Barcelona).

És necessari d’enregistrar-se omplint aquest formulari.